Template common/add-to-cart.html does not exist.
Nowy koszyk 0 PLN

    e-FIORE Olejek z Płatków Róży Damasceńskiej Pachnące Serum dla Skóry Dojrzałej 30ml

    Czas dostawy: do 2 dni roboczych*
    star star star star star
    74,00 PLN
    59,90 PLN
    brutto
    Stany magazynowe:  jest mało
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 1
    szt
    Dodano do koszyka
    Dodano do koszyka
    • Opis towaru
    • Skład
    • Opinie

    Opis towaru

    Olejek z płatków z Róży Damasceńskiej - Pachnące, naturalne serum dla cery dojrzałej 

     

    Oryginalny olej różany, cudownie, bardzo delikatnie pachnący, delikatny dla wrażliwej i dojrzałej skóry. Wyjątkowo odżywczy, sprawia, że cera staje się promienna, gładka, miękka i elastyczna.

     

    Olejek otrzymuje się przez macerowanie różanych płatków Róży Damasceńskiej w oleju ze słodkich migdałów. W dotyku olejek jest aksamitny, delikatny, bardzo dobrze się rozprowadza, szybko wchłania, nawilża na wiele godzin. Przy regularnym stosowaniu wygładza cerę, zmarszczki stają się mniej widoczne, a skóra twarzy wygląda zdrowiej i bardziej promiennie.

     

    Można stosować bezpośrednio na skórę lub łączyć z innymi olejkami, kremami, balsamami do ciała. Aplikować najlepiej na mokrą skórę, spryskaną hydrolatem z róży damasceńskiej lub w połączeniu z kwasem hialuronowym.

     

    Główny składnik:

     

    • Olej z Dzikiej Róży o największej sile leczniczej pochodzi z  Południowego Chile. Tamtejsze warunki wzrostu są niepowtarzalne w skali całego świata, dlatego olejek pochodzący z tego regionu jest tak wyjątkowy. Rosehip, czyli olej z owoców Dzikiej  Róży, to jeden z najważniejszych olejków do pielęgnacji skóry. Jest niezastąpiony ze względu na swoje właściwości nawilżające. Jest bogaty jest w nienasycone kwasy tłuszczowe, antyoksydanty, sterole, karotenoidy, witaminy i minerały.

     

    • Płatki róży zawierają witaminę C, karoten, witaminy z grupy B, witaminę K. W płatkach róży można znaleźć prawie wszystkie substancje mineralne z tablicy Mendelejewa. Lista zalet róży jest wystarczająco długa i pozwala nazwać różę uniwersalnym środkiem leczniczym i kosmetycznym

     

    Sposób użycia: bezpośrednio do pielęgnacji na skórę ale także do produkcji kosmetyków profesjonalnych i w warunkach domowych. Olejek wykorzystywany także do zabiegów w salonach kosmetycznych, refleksologii twarzy i salonach masażu.

     

    Skład: prunus amygdalus dulcis oil, rosa damascena flower extract

    Cechy towaru

    • Kod EAN
      590568028
    • Podatek VAT
      23%
    • OBJĘTOŚĆ
      30ml
    • Kraj pochodzenia
      POLSKA
    • Data zużycia
      2021-12-30