e-FIORE - Olejek z Dzikiej Róży ROSEHIP OIL / ROSE HIPS OIL Nierafinowany, rubinowy, 50ml
Product Description
Ekskluzywny 100% naturalny Olejek z owoców Dzikiej Róży
Opis produktu:
Olejek z Dzikiej Róży (Rosehip Oil) to nierafinowany, rubinowy olej o wyjątkowych właściwościach pielęgnacyjnych. Pochodzi z owoców dzikiej róży, znanej ze swojej bogatej zawartości witamin (A, C, E), kwasów tłuszczowych i przeciwutleniaczy. Olejek ten intensywnie regeneruje skórę, przywracając jej elastyczność i zdrowy wygląd. Idealny do pielęgnacji skóry suchej, dojrzałej, wrażliwej oraz problematycznej, np. skłonnej do blizn, rozstępów czy przebarwień. Jego intensywna formuła wspomaga naturalne procesy regeneracyjne skóry, przywracając jej młodszy i promienny wygląd.
Główny składnik aktywny:
- Olej z Dzikiej Róży (ROSE HIPS OIL) - jest niezastąpiony ze względu na swoje właściwości nawilżające. Jest bogaty jest w nienasycone kwasy tłuszczowe, antyoksydanty, sterole, karotenoidy, witaminy i minerały.
Korzyści ze stosowania:
- Intensywna regeneracja skóry, poprawa jej struktury i wyglądu.
- Wspomaga gojenie blizn, rozstępów i innych niedoskonałości skóry.
- Redukcja przebarwień oraz wyrównanie kolorytu skóry.
- Nawilżenie, odżywienie i poprawa elastyczności skóry.
- Ochrona przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi oraz opóźnienie procesów starzenia.
Typ cery: Idealny do skóry suchej, dojrzałej, wrażliwej, z przebarwieniami, skłonnej do blizn i rozstępów. Może być stosowany także na skórę skłonną do trądziku i niedoskonałości, gdyż wspomaga regenerację skóry i poprawia jej strukturę.
Przeznaczenie: Do codziennej pielęgnacji twarzy, ciała, a także w pielęgnacji skóry problematycznej. Może być używany na blizny, rozstępy, przebarwienia, zmarszczki oraz suchą i dojrzałą skórę. Doskonały do pielęgnacji cery wymagającej intensywnej regeneracji i odżywienia.
Zapach: Delikatny, naturalny zapach dzikiej róży, lekko ziołowy i kwiatowy.
użycia: bezpośrednio do pielęgnacji na skórę ale także do produkcji kosmetyków profesjonalnych i w warunkach domowych. Olejek ROSEHIP OIL wykorzystywany jest także do zabiegów w salonach kosmetycznych, refleksologii twarzy i salonach masażu.
Środki ostrożności: Unikaj kontaktu z oczami. W przypadku dostania się produktu do oczu, natychmiast przepłukać je dużą ilością wody. Produkt przeznaczony wyłącznie do użytku zewnętrznego. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. W przypadku podrażnienia skóry, zaprzestań stosowania i skonsultuj się z dermatologiem
Features of the goods
-
UPC Code5903890444495
-
VAT23%