Template common/add-to-cart.html does not exist.
Nowy koszyk 0 PLN
  • Najczęściej kupowane
    Filtruj

    Nie udało się dodać niektórych towarów do koszyka.

    Filtry

    • Cena
      od do PLN

    Oleje do twarzy

    Nazwa i kod
    W magazynie
    Cena brutto

    Pyunkang Yul Oil 26ml - naturalny 100% olej do skóry twarzy

    EAN:
    Pyunkang Yul Oil 26ml - naturalny 100% olej do skóry twarzy
    Olej do cery wrażliwej otrzymany z 80% naturalnych olei roślinnych zapewnia skórze ochronę antyoksydacyjną dzięki potężnej mieszance zdrowych olei z jojoby, słonecznika, geranium , rozmarynu i masła shea . Gwarantuje delikatny, ale intensywny efekt nawilżenia . Ma bardzo lekką formułę, dzięki czemu szybko wchłania się w skórę pozo stawiając skórę zdrową i promienną.

    77,90 PLN

    brutto 89,90 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 27
    szt
    Zmień koszyk

    YOUR NATURAL SIDE Olej Awokado Nierafinowany 100ml

    EAN:
    YOUR NATURAL SIDE Olej Awokado Nierafinowany 100ml
    Olej nawilżająco-odżywczy Awokado Olej powstaje w wyniku tłoczenia na zimno miąższu dojrzałego owocu drzewa awokado. Szybko się wchłania i nie zatyka porów. Działa silnie nawilżająco i odżywczo. Awokado zawiera komplet 7 witamin: A, B, C, D, E, K oraz PP, a także minerałów (magnez, mangan, żelazo, fosfor, potas, sód, cynk) dzięki którym jest prawdziwą bombą odżywczą dla skóry oraz włosów. Dogłębnie regeneruje oraz odżywia paznokcie, włosy oraz zniszczone w wyniku stylizacji i zabiegów chemicznyc

    19,90 PLN

    brutto 22,99 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 5
    szt
    Zmień koszyk

    Your Natural Side Olej z nasion ogórka nierafinowany 30 ml pipeta

    EAN:
    Your Natural Side Olej z nasion ogórka nierafinowany 30 ml pipeta
    Olej z nasion ogórka to doskonałe źródło Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych. Szczególnie bogaty jest w cenny kwas linolenowy (Omega-3) oraz linolowy (Omega-6). Polecany do pielęgnacji cery nadmiernie przetłuszczającej się, problemowej, zanieczyszczonej, z przebarwieniami. Odpowiedni do delikatnej cery z pierwszymi oznakami starzenia. Posiada działanie antybakteryjne, przeciwzapalne, poprawia elastyczność skóry i redukuje zmarszczki.

    29,99 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 3
    szt
    Zmień koszyk

    YOUR NS Olej Pestki Malin Nierafinowany 30ml

    EAN:
    YOUR NS Olej Pestki Malin Nierafinowany 30ml
    Olej z pestek malin polecany jest do cery problemowej, o nierównym kolorycie, zarówno suchej, dojrzałej, jak i przetłuszczającej się czy narażonej na ekspozycję słoneczną. Znajduje zastosowanie w pielęgnacji zniszczonych włosów. Posiada złotą barwę. Sposób użycia: jako zamiennik kremu – nałóż kilka kropel bezpośrednio na zwilżoną skórę całej twarzy, szyi i dekoltu lub punktowo. Dla wzmocnienia efektu możesz uprzednio wymieszać w dłoni olej z ulubioną wodą kwiatową lub kwasem hialuronowym w żelu

    19,90 PLN

    brutto 23,99 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 8
    szt
    Zmień koszyk

    YOUR NATURAL SIDE Olej Rycynowy Organic Nierafinowany 100ml

    EAN:
    YOUR NATURAL SIDE Olej Rycynowy Organic Nierafinowany  100ml
    Olej Rycynowy Organic 100ml Olej rycynowy jest stosowany w metodzie OCM (oczyszczania twarzy olejami). Nawilża, złuszcza, regeneruje i wygładza. Polecany w profilaktyce wypadania włosów. Wzmacnia brwi, rzęsy i paznokcie. Główny składnik: Rącznik pospolity (Ricinus Communic) regeneruje, odżywia i wzmacnia włosy, brwi, rzęsy oraz łamliwe, słabe paznokcie i skórki. Ponadto znacznie przyspiesza ich wzrost. Stosowany na włosy, brwi lub rzęsy przyciemnia je, zagęszcza i nabłyszcza. Wcierany w skórę gł

    17,99 PLN

    brutto 19,99 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 13
    szt
    Zmień koszyk

    e-FIORE Olej Rycynowy 50ml

    EAN:
    e-FIORE Olej Rycynowy 50ml
    Naturalny olej rycynowy do pielęgnacji skóry, włosów i rzęs doskonały surowiec do domowych kosmetyków Olej rycynowy pozyskiwany jest z rącznika pospolitego (ricinus communis) zwanego rycynusem w procesie wytłaczania na zimno jąder nasiennych. Surowy olej poddawany jest następnie procesowi oczyszczenia poprzez wygotowanie z wodą. Olej ma postać gęstej, jasnej cieczy. Bogaty w kwasy tłuszczowe, posiada wygładzające i zmiękczające właściwości. Jest humektantem, poprawia nawilżenie skóry. Olej cenio

    10,90 PLN

    brutto 13,50 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 13
    szt
    Zmień koszyk

    NACOMI Olej ze Słodkich Migdałów 50ml

    EAN:
    NACOMI Olej ze Słodkich Migdałów 50ml
    Olej ze słodkich migdałów otrzymuje się w wyniku tłoczenia owoców Drzewa Migdałowego, które jest uprawiane od wieków na obszarach Środkowego Wschodu. Migdały to spłaszczone, podłużne pestkowce o jasno – zielonym kolorze, które po dojrzeniu i stwardnieniu wierzchniej skorupy ukazują znane nam wszystkim jasno- beżowe orzechy. Wytłaczany z nich olej stosowany jest bardzo szeroko w przemyśle kosmetycznym, a jego cudowne działanie i wpływ na naszą skórę jest do sprawdzenia na wyciągnięcie ręki. Jego

    12,74 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 1
    szt
    Zmień koszyk

    CRYSTALLOVE Buteleczka z kryształami na olejek 10ml - kwarc różowy

    EAN:
    CRYSTALLOVE Buteleczka z kryształami na olejek 10ml - kwarc różowy
    Przepiękna buteleczka z kryształami idealne do stosowania wraz z naturalnymi olejkami. Buteleczka posiada kulkową końcówkę wykonaną również z kamienia. Wypełnij buteleczkę ulubionym olejkiem a nabierze on cennych właściwości jakie posiadają kryształy. Pojemność każdej buteleczki to 10ml. Skład: kwarc różowy

    24,00 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 2
    szt
    Zmień koszyk

    YOUR NATURAL SIDE OLEJ ARNIKA MACERAT 10ml

    EAN:
    YOUR NATURAL SIDE OLEJ ARNIKA MACERAT 10ml
    Olej z Arniki Olej z arniki powstaje w procesie maceracji (moczenia) suchych kwiatów arniki górskiej (Arnica montana) w oleju słonecznikowym. Arnika często wykorzystywana jest jako składnik kosmetyków do pielęgnacji cery reaktywnej, skłonnej do zaczerwienień i w profilaktyce cery naczynkowej. Olej z arniki poleca się do skóry dojrzałej, mieszanej i tłustej, reaktywnej. Główny składnik aktywny: Olej z arniki reguluje produkcję sebum, jest doskonały do pielęgnacji skóry dojrzałej, mieszanej. Wspom

    13,90 PLN

    Your Natural Side Baobab olej 100% 10 ml

    EAN:
    Your Natural Side Baobab olej 100% 10 ml
    Baobab olej 100% 10 ml Olej z baobabu nazywany jest „nowym olejem arganowym”. Idealnie nadaje się do pielęgnacji cery suchej, dojrzałej, problemowej, zniszczonej i delikatnej. Często spotykany w kosmetykach anti-aging. Jako emolient, pomaga ograniczyć nadmierne odparowywanie wody ze skóry. Świetny także do pielęgnacji skalpu skłonnego do podrażnień, zniszczonych włosów czy w profilaktyce rozstępów. Idealny do pielęgnacji: ● cery dojrzałej z oznakami starzenia ● skóry zniszczonej, wymagającej reg

    8,90 PLN

    brutto 12,90 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 7
    szt
    Zmień koszyk

    YOUR NATURAL SIDE Olej Jojoba Nierafinowany 50ml

    EAN:
    YOUR NATURAL SIDE  Olej Jojoba Nierafinowany 50ml
    Olej jojoba 50ml Olej jojoba polecany jest do pielęgnacji zarówno cery przetłuszczającej się, jak i suchej. Uspokaja cerę zanieczyszczoną i problemową. Ujędrnia i spłyca zmarszczki spowodowane suchością skóry. Nawilża i regeneruje włosy oraz paznokcie. Główny składnik: Jojoba (Simmondsia Chinensis) działa regulująco na skórę tłustą i może zmniejszać przetłuszczanie skóry, adodatkow o łatwo wsmarowuje się w skórę i dość szybko wchłania, bez nadmiernego poczucia tstłuości Jednocześnie dzięki wysok

    31,99 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 8
    szt
    Zmień koszyk

    YOUR NATURAL SIDE Olej z Pestek Winogron Oczyszczony 100ml

    EAN:
    YOUR NATURAL SIDE Olej z Pestek Winogron Oczyszczony 100ml
    Olej z pestek winogron jest polecany do cery dojrzałej o obniżonej elastyczności, suchej, delikatnej, jak i z nadprodukcją sebum, problemowej. Odpowiedni dla każdego typu włosów. Bogaty jest w kwas oleinowy (Omega-9). Jako emolient zapobiega nadmiernej utracie wody ze skóry. Idealny jako olej bazowy – do mieszania z innymi olejami. Olej z pestek winogron powstaje w wyniku tłoczenia i rafinacji nasion owoców winorośli właściwej (Vitis vinifera) Winorośl właściwa, nazywana także winoroślą winną, p

    14,99 PLN

    brutto 17,99 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 11
    szt
    Zmień koszyk

    MOKOSH Olej Arganowy 100%, 12 ml

    EAN:
    MOKOSH Olej Arganowy 100%, 12 ml
    Olej arganowy 100% - 12 ml 100% olej arganowy to produkt kosmetyczny, przebadany dermatologicznie, certyfikowany jako organiczny, zamknięty w buteleczce z ciemnego szkła farmaceutycznego, które chroni olej - dzięki czemu zachowuje on swoje odżywcze działanie. Olej arganowy to najcenniejsza, deodoryzowana wersja oleju, co oznacza, że jest on pozbawiony nieprzyjemnego zapachu przy jednoczesnym zachowaniu wszelkich składników odżywczych w swoim składzie. Olej, składa się z nienasyconych kwasów tłus

    18,90 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 3
    szt
    Zmień koszyk

    MOKOSH Olej jojoba 100%, 12 ml

    EAN:
    MOKOSH Olej jojoba 100%, 12 ml
    Olej jojoba 100% 12 ml 100% olej jojoba to produkt kosmetyczny, który został wytworzony z certyfikowanego surowca organicznego. Przeszedł badania mikrobiologiczne i dermatologiczne. Pakowany jest w ciemne szkło farmaceutyczne, które chroni nasz drogocenny olej. Olej jojoba należy do grupy płynnych wosków. Zawiera fitosterole, dużo witaminy A (wspomaga naturalne funkcjonowanie skóry), witaminę E (przyspiesza regenerację skóry i spowalnia jej starzenie się), witaminę F (działa immunostymulująco na

    18,90 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 9
    szt
    Zmień koszyk

    MOKOSH Olej jojoba 100%, 100 ml

    EAN:
    MOKOSH Olej jojoba 100%, 100 ml
    Olej jojoba 100% 100 ml 100% olej jojoba to produkt kosmetyczny, który został wytworzony z certyfikowanego surowca organicznego. Przeszedł badania mikrobiologiczne i dermatologiczne. Pakowany jest w ciemne szkło farmaceutyczne, które chroni nasz drogocenny olej. Olej jojoba należy do grupy płynnych wosków. Zawiera fitosterole, dużo witaminy A (wspomaga naturalne funkcjonowanie skóry), witaminę E (przyspiesza regenerację skóry i spowalnia jej starzenie się), witaminę F (działa immunostymulująco n

    64,90 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 5
    szt
    Zmień koszyk

    YOUR NATURAL SIDE Olej Konopny Nierafinowany 100ml

    EAN:
    YOUR NATURAL SIDE Olej Konopny Nierafinowany 100ml
    Olej Konopny 100ml Olej konopny doskonale chroni skórę przed szkodliwymi czynnikami środowiska zewnętrznego. Ma działanie przeciwstarzeniowe, regeneracyjne, oczyszczające i wygładzające. Ogranicza produkcję sebum i powstawanie zaskórników. Główny składnik: Konopia siewna (Cannabis Sativa) utrzymuje skórę w dobrej formie i zapobiega przedwczesnemu starzeniu. Skóra staje się bardziej elastyczna j odporna na działanie czynników zewnętrznych (np. promieniowanie UV). Poprawia gospodarkę lipidami, szc

    26,99 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 8
    szt
    Zmień koszyk

    e-FIORE Olejek z Opuncji Figowej 100%, nierafinowany, zimnotłoczony 10ml

    EAN:
    e-FIORE Olejek z Opuncji Figowej 100%, nierafinowany, zimnotłoczony 10ml
    Eliksir piękna i młodości! Bezkonkurencyjny olejek zapobiegający zmarszczkom! Zwany naturalnym botoxem! Szybko wchłaniany przez wszystkie rodzaje skóry. Drogocenny zamiennik do tradycyjnych kremów. Zalecany do pielęgnacji twarzy, szyi, dekoltu i biustu. Ma ogromne działanie regenerujące skórę, zabliźniające rany, odżywcze i kojące. Przywraca twarzy żywotność i właściwy blask. Po użyciu olejku z opuncji skóra jest gładka, miękka, nie ma efektu tłustego błyszczenia jak przy stosowaniu innych olejó

    47,00 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 16
    szt
    Zmień koszyk

    e-FIORE Serum Olejowe Ujędrniające 30ml

    EAN:
    e-FIORE Serum Olejowe Ujędrniające 30ml
    Wysoko skoncentrowane serum ujędrniające 30ml 100% naturalne serum od e-FIORE wygładza, ujędrnia, poprawia koloryt skóry. To serum to panaceum na bardzo zniszczoną i mało jędrną skórę. Ujędrniające serum olejowe do twarzy, szyi i dekoltu to połączenie najwyżej jakości olejów nierafinowanych i dużej w nich dawki wit.A, E i C. Natychmiast wygładza i poprawia koloryt skóry, nawilża na wiele godzin. Po zastosowaniu na noc, rano skóra wygląda zdrowej i na bardziej wypoczętą. Serum jest bardzo wydajne

    59,00 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 5
    szt
    Zmień koszyk

    e-FIORE Olej Rycynowy 100ml

    EAN:
    e-FIORE Olej Rycynowy 100ml
    Naturalny olej rycynowy do pielęgnacji skóry, włosów i rzęs doskonały surowiec do domowych kosmetyków Olej rycynowy pozyskiwany jest z rącznika pospolitego (ricinus communis) zwanego rycynusem w procesie wytłaczania na zimno jąder nasiennych. Surowy olej poddawany jest następnie procesowi oczyszczenia poprzez wygotowanie z wodą. Olej ma postać gęstej, jasnej cieczy. Bogaty w kwasy tłuszczowe, posiada wygładzające i zmiękczające właściwości. Jest humektantem, poprawia nawilżenie skóry. Olej cenio

    15,90 PLN

    brutto 18,90 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 10
    szt
    Zmień koszyk

    e-FIORE Macerat Olejek z nasion Jagód Goji Odmładzanie skóry Lifting 50ml

    EAN:
    e-FIORE Macerat Olejek z nasion Jagód Goji Odmładzanie skóry Lifting 50ml
    Naturalny olej z nasion JAGóD GOJI Naturalny olejek, macerat z najzdrowszych jagód na świecie ma ogromne właściwości odmładzające i odżywiające. Jagody są macerowane w delikatnym i bogatym w kwasy tłuszczowe olejku ze słonecznika. Olejek ten jest najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, idealny do skóry wrażliwej, delikatnej, pozbawionej blasku. Macerat leżakuje 6 tygodni. W tym czasie jagody w oleju są intensywnie mieszane i gniecione. Główne składnik: Jagody Goji znane są już od ponad 2 tysi

    22,00 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 19
    szt
    Zmień koszyk

    ALKEMIE Naure's Treasure Superfruit Oil Infusion Elixir Skin SuperFood 15ml

    EAN:
    ALKEMIE Naure's Treasure Superfruit Oil Infusion Elixir Skin SuperFood 15ml
    Serum do twarzy, poprawiające jej kondycję i promienny wygląd o właściwościach silnie regenerujące i nawilżające. Preparat gwarantuję wysoką dawkę witamin, które dodają skórze energii. Składniki zawarte w produkcie mają działanie antyoksydacyjne, ochraniając skórę przed działaniem wolnych rodników. Doskonale sprawdzi się w przypadku osób palących oraz często przebywających w klimatyzowanych pomieszczeniach.

    99,90 PLN

    brutto 109,00 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 1
    szt
    Zmień koszyk

    YOUR NATURAL SIDE Olej z Wiesiołka 10 ml

    EAN:
    YOUR NATURAL SIDE Olej z Wiesiołka 10 ml
    Olej z wiesiołka polecany jest do skóry delikatnej, suchej, dojrzałej, mało elastycznej, ale także problemowej, z nadprodukcją sebum czy zanieczyszczonej. Pielęgnuje także włosy suche, zniszczone, matowe oraz osłabione paznokcie. Dostarcza skórze nienasyconych kwasów tłuszczowych, szczególnie oleinowego (Omega-9) oraz gamma-linolowego (Omega-6).

    17,90 PLN

    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 6
    szt
    Zmień koszyk

    NACOMI Olej Rokitnikowy ECO 30ml

    EAN:
    NACOMI Olej Rokitnikowy ECO 30ml
    Tłoczony na zimno z owoców krzewu rokitnika zwyczajnego olej o intensywnym pomarańczowo-czerwonym kolorze i charakterystycznym zapachu. Barwa i zapach wynika z wysokiej zawartości wit. A. Dodatkowo olej ten zawiera wysoką dawkę wit. E, minerałów oraz flawonoidów i jako nieliczny olej roślinny zawiera wysokie stężenie kwasu tłuszczowego palmityno-oleinowego.

    13,90 PLN

    brutto 15,90 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 3
    szt
    Zmień koszyk

    NACOMI Olej z Dzikiej Róży ECO 30ml

    EAN:
    NACOMI Olej z Dzikiej Róży ECO 30ml
    Olejek z dziskiej róży jest doskonały na rozszerzone naczynka i przebarwienia. Bogactwo witaminy C zawartej w oleju z dzikiej róży skutecznie pomoże zwalczyć te „ozdoby” na naszej skórze. Jeśli marzy Ci się promienna cera bez skazy, a pajączki były już tylko wspomnieniem, to w Twojej codziennej pielęgnacji nie powinno zabraknąć oleju z dzikiej róży.

    17,90 PLN

    brutto 21,49 PLN
    Podaj ilość
    Ilość musi zawierać się w przedziale 1 - 6
    szt
    Zmień koszyk
    Dodano do koszyka
    Dodano do koszyka