e-FIORE Olej Rycynowy 100ml - Касторова олія e-FIORE 100 мл
Opis towaru
Натуральна рицинова олія для догляду за шкірою, волоссям і віями
Відмінна сировина для домашньої косметики.
Рицинова олія одержується з рицини (ricinus communis) під назвою рицина шляхом холодного пресування ядер насіння. Потім сиру олію очищають шляхом її кип’ятіння з водою.
Масло має форму густої прозорої рідини. Багатий жирними кислотами, він має розгладжуючі та пом'якшувальні властивості. Є зволожувачем, покращує зволоження шкіри. Олія цінується за свої захисні властивості по відношенню до епідермісу, особливо волосся. Виявляє високу спорідненість з кератином. Стимулює ріст волосяних цибулин і вій. Це робить їх більш гнучкими, робить їх міцнішими, вони менше випадають і приємно блищать.
Рицинова олія — одна з небагатьох олій, яку можна використовувати як емульгатор. На відміну від інших олій і жирів, він змішується з водою. Касторова олія діє як захисний бар'єр шкіри, захищаючи її від шкідливих зовнішніх умов.
Рицинова олія також використовується в масажі, ароматерапії, у виробництві засобів по догляду за волоссям. Входить до складу шампунів, кондиціонерів для змащування шкіри та волосся, кремів, використовується для виробництва прозорого гліцеринового мила. Незамінний у виробництві миловарної продукції. Володіє піноутворюючими властивостями, тому його можна успішно використовувати як добавку або заміну кокосової олії або пальмоядрової олії. У концентрації 3 - 5% рицинова олія дає рясну піну. Це також важливий інгредієнт кремів для гоління.
Застосування:
- на волосся перед миттям можна поєднати з іншою олією, наприклад, аргановою олією, втерти олію в сухе волосся або шкіру голови, залишити мінімум на 1 годину, потім вимити шампунем, систематичне використання касторової олії затемнює волосся
- як сироватку для вій, наносити принаймні один раз на день на очищені вії невелику кількість олії, залишити на всю ніч
- для забрудненої, хворої, жирної шкіри, схильної до подразнень, використовувати на ніч замість крему, масло не забиває пори, розгладжує шкіру, добре вбирається, можна поєднувати з іншими маслами та гіалуроновою кислотою.
- для лікування уражень шкіри: лишаїв, грибкових інфекцій, розтяжок, нанесіть масло на окремі ділянки тіла.
Пропонована олія холодного віджиму, органічна, найвищої якості.
Інгредієнти: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Cechy towaru
-
Kod EAN5903890444815
-
Podatek VAT23%